Ohjeita Juoksijoille

Ilmoittaudu ennakkoon 1.3.2022 alkaen >>

Aikataulu:
10:00 Kisakanslia aukeaa Enon urheilukentällä.
11:00 Startti.
17:00 Maali sulkeutuu

Paikoitus
Paikoitustilaa on vähänlaisesti, joten suosikaa mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä.

Kisakanslia aukeaa klo 10:00 Enon urheilukentällä. Kansliasta saat numerolapun ja reittikartan. Numerolappu tulee kiinnittää näkyvästi juoksijan etupuolelle. Tällä helpotat maalitoimitsijan työtä.

Kisapaikalla ei ole valitettavasti pukukoppeja tai peseytymistiloja.
HUOM! Kentällä ei ole vesipistettä. Ota omat juomat mukaan.

Reitti
Reitti on sama kuin Kaltimon Kierto -vaellusreitti, joka on merkitty puihin maalatuilla oransseilla täplillä. Lisäksi reittimerkintää on täydennetty oransseilla pikkulipuilla, sulkunauhoilla ja kylteillä. Juoksijat saavat kisapaikalta mukaansa reittikartan.

  1. Varustaudu juoksuun sään mukaisilla varusteilla.
  2. Suosittelemme ottamaan mukaan puhelimen, johon olet tallentanut kisajärjestäjän numerot. Hätätilanteessa soita järjestäjille. Tallenna numerot puhelimeesi 0505767882/Leo ja 0505355592/Mika.
  3. Vakavissa onnettomuuksissa soita ensin hätänumeroon 112 ja hälytä apua. Sen jälkeen soita järjestäjille. Puolimatkan mehupisteessä ja maalissa on ensiaputarvikkeita.
  4. Suosittelemme lataamaan puhelimeen 112 Suomi -sovelluksen.
  5. Osallistujat vastaavat itse omasta vakuutusturvastaan. Juoksijoita ei ole vakuutettu kisajärjestäjän toimesta.
  6. Kisassa on ns. jälkijuoksija, joka kiertää reitin läpi viimeisenä.

Osa reitistä kulkee maantiellä. Kisajärjestäjä asettaa reitin varrelle liikenteenohjaajia ja “Varo tie!” -kylttejä autotietä risteäviin kohtiin.

Huolto reitin varrella ja maalissa
Reitin varrella on yksi juomapiste, jossa on tarjolla vettä ja Tailwind -urheilujuomaa. Hellepäivän sattuessa reitille lisätään toinen vesipiste. Maalissa on tarjolla banaania, limpparia ja urheilujuomaa.

Roskaaminen kielletty! Älä jätä luontoon mitään roskia, esim. energiapatukoiden ja -geelien kääreitä, vaan kuljeta ne maalialueen roskikseen.

Tsemppiä juoksuun!