Sisu6h

LIVE-TULOSPALVELU>>

Kilpailupaikka:
Joensuu Areena
Mehtimäenaukio 2, 80100 JOENSUU

Ensimmäistä kertaa juostava Sisu6h -juoksu järjestetään 14.01.2023.

Kilpailu juostaan virallisesti mitatulla 325,336 metrin mondoradalla. 14.01.2023 klo 9:00-15:00. Juoksusuuntaa vaihdetaan yhden kerran klo 12:00. Matkan mittaus chip-järjestelmällä. Tulokset julkaistaan kilpailun jälkeen tulospalvelun sivulla. Tapahtuman aikana on live-tulospalvelu. Kisalla on IAU Bronze label. Sarjat: Naiset ja Miehet.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut:

Huolto:

Kisajärjestäjän pöydältä löytyy:
– Tailwind -urheilujuoma ( n.6% )
– vesi
– vichy
– Cola -juoma
– perunalastuja
– banaania
– suolakurkkuja
– karkeaa merisuolaa
– myös oma huolto mahdollista sille varatulla alueella

Aikataulu

8:00 Huoltoalueen valmistelu alkaa. Pöydät ja tuolit paikalleen. Juoksijoille on varattu runsaasti pöytiä omaa huoltoa varten. Kisatoimisto aukeaa Areenalla. Numerolappujen ja chippien jako.

8:45 Valmiina starttiin. Ensimmäinen kolme tuntia juostaan myötäpäivään.

9:00 STARTTI

12:00 Kolme tuntia täynnä ja kiertosuunnan vaihto. Toimitsijat asettuvat chippi-matolle ja ohjaavat juoksijat kakkosradalle vastakkaiseen suuntaan, jolla juostaan kunnes ketään ei enää tule vastaan ykkösradalla.

14:50 Juoksijoille jaetaan numeroidut puupalikat

15:00 Loppulaukaus! Juoksijat jättävät palikat numerolapun ja chipit siihen missä olivat loppulaukauksen hetkellä.

Palkitaan juoksijat. Ei erillistä palkintojenjakotilaisuutta. Kolme parasta miestä ja naista palkitaan. .

Tärkeää

  1. Hitaammalla on sisäradan oikeus, eli vauhdikkaammin etenevät ohittavat ulkokautta. Vierekkäin eteneminen ei ole suotavaa. Mikäli liikut pitkään kävellen ja haluat siirtyä ulommille radoille, niin siirry vähintään kolmosradalle. Kävellä saa kuitenkin myös sisäradalla.
  2. Rataa ei saa liata: Juomat juodaan siististi eikä mitään saa läikytellä tai syljeskellä radalle. Jos sinun on pakko esimerkiksi oksentaa, niin käytä vessaa, roskiksia tai pussia.
  3. Kiertosuunta vaihdetaan kolmen tunnin jälkeen ohjatusti. Siitä kuulutetaan ja suunta vaihdetaan chippimaton päällä järjestäjien toimesta. On toivottavaa, että kaikki juoksijat ovat radalla kiertosuunnan vaihtuessa.
  4. Huoltajat välttäkää kaikkea liikkumista radalla. Kilpailijaa ei saa huoltaa vierellä juosten missään vaiheessa, vaan kaikki huolto tapahtuu huoltoalueella.
  5. Radan varrella on kaksi vessaa. Vessakäynnin jälkeen jätä ovi auki merkiksi seuraavalle, että vessa on vapaa. Kesken kisan on sallittua käyttää myös pukukoppien ja eteisen vessoja tai vaikkapa käydä suihkussa. Pyri kuitenkin olemaan radalla kiertosuunnan vaihtuessa.
  6. Juoksijoita ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten kilpailette omalla vastuulla. Älä juokse sairaana. Järjestäjällä on oikeus vetää kilpailija pois kisasta tai tauolle, mikäli se katsotaan ehdottoman tarpeelliseksi esimerkiksi äärimmäisen uupumisen, pahoinvoinnin tai tajunnantilan häilymisen takia. Tällaisissa tilanteissa selvitetään aina yhdessä juoksijan kanssa hänen edellytyksiään jatkaa kisaa.

Tiedustelut:

  • Jari Soikkeli (jari.soikkeli@ultrasisu.com) 041 5177792