Unkarin kuuden päivän World Trophy 4.5.-10.5.

on

Mika Issakainen ja Jari Soikkeli osallistuivat Unkarissa Balatonfüredissä järjestettyyn kuuden päivän juoksuun. Kisa juostiin tänä vuonna uudessa paikassa hieman alle kilometrin mittaisella tuoreella asfalttireitillä. Kisaa piinasi todella vaihteleva sää ja kilpailijat saivatkin osakseen hellettä, tuulta, sadetta ja kylmyyttä. Miesten kisan voittaja Johan Steenekin menetti äänensä viimeisinä päivinä. Sisun poikien mukaan hyvistä järjestelyistä ja juoksijoista huolehtivana tunnettu kisaorganisaatio selvisi kuitenkin uuden paikan ja säiden haasteiden kanssa hienosti. Sisulaiset jäivät hieman tavoitteistaan, mutta pyyhettä ei heitetty kehään missään vaiheessa, vaan tiestöä tallattiin loppuun asti sisukkaasti.

Kisan voittajat 43-vuotias Johan Steene Ruotsista ja naisten voittaja 59-vuotias Silke Gielen Saksasta olivat timanttia. Steene saavutti 870km ja Gielen 782km. Paras suomalainen oli Keijo Ikäläinen, kisan 14. tuloksellaan 714km. Jari Soikkeli sai kasaan 632km ja Mika Issakainen 561km.

Miehet:
1. Johan Steene SWE 870km
2. Peter Molnar HUN 842km
3. Olivier Chaigne FRA 842km

14. Keijo Ikäläinen FIN 714km
21. Jari Soikkeli FIN 632km
32. Mika Issakainen FIN 561km
48. Pasi Koskinen FIN 476km

Naiset:
1. Silke Gielen GER 782km
2. Tina Andersen DEN 740km
3. Kristina Paltén SWE 667km

Kaikki tulokset >

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.