Suomalainen sisu ja suo

on

iidaKello 18.30 alkoi kuulua ääniä Onkilammentieltä. Mitä on tapahtumassa? Siellä on autoja ja yksi pyörä. Jäljet johtavat keskelle suota. Ihmeelliset huudot täyttävät rauhallisen kesäillan.”Mä sotken sut suohon!” kajahtelivat huudot. Myös tien yli johtaa märkiä jälkiä ja kun katsoo tieltä suolle näkee siellä paljon jälkiä.

Näillä ihmeellisillä ihmisillä oli mukanaan kolme fribeetä ja jalkapallo. Mitä he niillä tekevät? Suo on märkä. Kuka hullu sinne menee? Kengät kastuvat ja siellähän on ötököitä! Heitä ei näyttänyt haittaavan suon vesilammikot ja mahdolliset kyykäärmeet. He näyttävät olevan Ultrajuoksuseura Sisun edustajia sekä ISLON juoksukoululaisia. Yhteensä yksitoista kappaletta.

IMG_0228

Kun he tulivat pois suolta, olivat he aivan märkiä ja likaisia. He kutsuvat itseään ultrajuoksijoiksi. Heillä OLI puhtaat ja urheilulliset vaatteet mutta nyt ne ovat likaisia ja märkiä. Tämä joukko tuntuu urheilevan ja juoksevan paljon sillä he jaksavat juosta upottavassa suossa pitkään. Voimme siis todeta, että he ovat sisukkaita!

Iida Issakainen 11v.

P.S. Suo hoitaa jalkoja esim rakot ja kovettumat parantuvat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.